Wie ben ik

Every great journey begins with a single step.

Mieke

Ik ben Mieke, mama van 2 dochters en gehuwd met Sam. Sinds 2016 heb ik mijn eigen privé-praktijk in Lochristi en sinds 2020 ben ik ook lid van het centrum psychotrauma te Zottegem.

Mijn levensloop heeft, net als velen, al een heel parcours afgelegd. Ook ik heb mijn wonden moeten likken, tijd en ruimte moeten nemen om naar pijnlijke stukken te kijken. Het heeft me rijker gemaakt als mens, ook al vervloek je die rugzak wanneer je middenin jouw proces zit. Het zorgt ervoor dat ik met mildheid en vertrouwen naar mijn cliënten kan kijken, dat ik samen met hen durf op stap te gaan, vanuit een oervertrouwen dat ook zij die kracht in zich hebben.

Geloof erin dat het nooit te laat is om verandering toe te laten. Alle kleine beetjes zorgen voor dat grotere geheel… Heb vertrouwen…

Ik genoot o.a. volgende opleidingen: